fbpx

Eget kontorlokale 

Perfekt til 2 medarbejdere
Lokalet er udlejet

Mihtec

MIHTEC tilbyder konsulenttjenester, projektledelse, teknik og produkter til det industrielle marked og relaterede aktiviteter.
De arbejder primært med europæiske industrielle marked og det maritime segment. Mihtec implementerer projekter og opgaver med deltagelse af egne ressourcer, men også i samarbejde med det stærke netværk af kompetencer og relationer forbundet med MIHTECs forretning.

ALL INCLUSIV KR. 5995.-

  Er du på udkig efter et nyt kontor eller har virksomheden vokseværk, så har OFF13 et ledigt kontor i Odense SV, direkte til motorvejen samt gratis parkering direkte ved døren. Du kender det sikkert, hvor træls det er at finde en parkerings plads, i hvert fald hvis dit kontor ligger i Odense Centrum. Turen ind til Odense centrum tager mindre end 10 minutter, hvis der ikke er kø eller vejarbejde. OFF13 kontorhotel ligger centralt ved motorvej E20 i Odense SV. Vi er et professionelt kontorhotel, men mange virksomheder så der er altid nogle at spare med.

  OFF13 har vi ledige kontorpladser i åbne og lukkede kontor. En ledig kontor plads til den lille virksomhed med kun 1 medarbejder til virksomheder som mangler et ledigt kontor for 10 personer. Kom ud og se dit fremtidige kontor, vi er til at tale med, book en rundvisning allerede idag.

  For kun 5995.- alt inkluderet i lejen, så der kommer ingen uventede ekstraudgifter. Du får altså fri booking af mødelokaler samt gratis kaffe og print.

  Dejligt lyst lokale med masser af dagslys, for dig og dine kolleger. I er 3-4 som ønsker et fuldt møbleret kontor og fri booking af mødelokaler samt gratis kaffe og print. Eget kontor med egen hovedindgang samt fuldråderet over mere end 750 kvm fælles områder. Der er fri booking af møde eller konference lokaler, gratis kaffe og vand med bobler. 

  Restaurant/kantine

  Der tilbydes gratis kaffe/the samt koldt vand med eller uden bobler. Der er fælleskantine.
  Gratis mødelokaler
  Omklædning og bad

  Moderne indretning

  Lyst og venligt kontormiljø, med kontorplads og stol
  24-7, fri adgang med betryggende adgangskontrol
  Rengøring ved din arbejdsplads og i fællesarealer

  Alt er inklusiv

  Elforbrug
  Vandforbrug
  Varmeforbrug
  Ejendomsskat
  Forsikring

  GRATIS Wi-Fi

  Hastigheden er vigtig, vi tilbyder GIGABIT internet forbindelse.

  Book en rundvisning

  Jeg står klar når det passer dig til en uforpligtende rundtur
  BOOK EN RUNDVISNING
  homecloud-uploaddinnerthumbs-up