Ledigt kontor i Odense SV

Er du på udkig efter et nyt kontor eller har virksomheden vokseværk, så har OFF13 et ledigt kontor i Odense SV, direkte til motorvejen samt gratis parkering direkte ved døren. Du kender det sikkert, hvor træls det er at finde n parkerings plads, ihvertfald hvis dit kontor ligger i Odense Centrum. Turen ind til Odense centrum tager mindre end 10 minutter, hvis der ikke er kø eller vejarbejde. OFF13 kontorhotel ligger centralt ved motorvej E20 i Odense SV. Vi er et professionelt kontorhotel, men mange virksomheder så der er altid nogle at spare med.

OFF13 har vi ledige kontorpladser i åbne og lukkede kontor. En ledig kontor plads til den lille virksomhed med kun 1 medarbejder til virksomheder som mangler et ledigt kontor for 10 personer. Kom ud og se dit fremtidige kontor, vi er til at tale med, book en rundvisning allerede idag.

3 ledige kontor lokaler klar til indflytning

Kontor med 1 skrivebord

Kontor med 4 skriveborde

Kontor med 5-6 skriveborde

For kun 2995.- alt inkluderet i lejen, så der kommer ingen uventede ekstraudgifter. Du får altså fri booking af mødelokaler samt gratis kaffe og print.

Dejligt lyst lokale med masser af dagslys, for dig og dine kolleger. I er 3-4 som ønsker et fuldt møbleret kontor og fri booking af mødelokaler samt gratis kaffe og print.

Eget kontor med egen hovedindgang samt fuldråderet over mere end 750 kvm fælles områder. Der er fri booking af møde eller konference lokaler, gratis kaffe og vand med bobler. 

Ledige kontorlokaler

Rigtig mange glade virksomhedsejere er allerede flyttet ind i deres nye kontor hos OFF13.
Vi har også plads til dig og din virksomhed, er i 2 eller flere personer så har vi et ledigt aflukket kontor klar til dig allerede imorgen.

Kontakt Jesper Nygaard på 40151711
og aftal tid for rundvisning.

Kontor - All Inclusive

FRA KUN 1695.- KR PR. PERSON – ALT INKLUSIV 

Vores berettigelse er at tilbyde de bedst mulige professionelle rammer til en rimelig og fair pris. 

Du kan vælge både møblerede og umøblerede lukkede kontorer (1-6 personer) eller du kan vælge drop-in eller faste arbejdspladser i åbne kontormiljøer.

Kontakt os

Vi er friske på en snak om dit fremtidige kontor

Udfyld og sendCopyright © 2020 - Reel Estate